/

Mange er strømmet til Myvendo Fair 22

Allerede få minutter inde da promotionmessen MyVendo Fair åbnede i Odense Congres Center i dag stod folk i kø for at komme og og se de mange spændende produkter, som de 110 udstillingere tilbyder de besøgende.

Der er blevet netværket meget rundt omkring og udvekslet visitkort.

I forhallen kan du se et stort VELKOMMEN skilt, som abcMIX også på messen

 

Folk har vundet allerede i konkurrencen

Macrodot deltager også på MyVendo Fair med en messestand, hvor du kan vinde med standstol Model GoGoSunny01 med print.

Faktisk så har folk allerede strandstolen, når de afleverer konkurrencekuponen på Macrodots stand. 

Samtidig deltager man i en lodtrækning om at vinde en KÆMPE strandstol GoGoSunny03 med print efter ønske.

Du kan få konkurrencekupon på Macrodots stand 5611 og på SkilteBranchen.dk's stand 4018

 

 

Messen er åben til klokken 17 i dag og i morgen fra kl 9-16

Du kan stadig nå at bestille billet på myvendofair.dk/billetter-tickets/

 

RICOH klar til at fremvise deres nye Ri-100 tekstilprinter frem på Myvendo Fair

 

På Promotionmessen Myvendo Fair, som afholdes i Odense Congres Center den 09.-10. marts har flere skilteleverandører blandt de 106 udstillere som står klar med at fortælle om deres produkter.

En af disse er den verdensomspændende firma RICOH, som kommer med deres tekstilprint Ri-100. Det er en lille DTP tekstilprinter, der kan betjenes af alle, hvor printdesigns og fotos trykkes direkte på stoffet ved hjælp af nyskabende inkjet-teknologi. Derved kan man nemt fremstille et bredt udvalg af langtidsholdbare produkter, uanset om kan har været indenfor branchen i mange år eller er helt ny.

Med teknologien kan man hurtigt og nemt lave unikke t-shirts eller bæreposer klar til kunderne med det samme, og med den pladsbesparende format kan de stå mange steder.

Ricoh tilbyder udover DTP og efterbehandlingsløsninger. Dette kan du høre mere om på deres stand 5703 på Myvendofair.

Du kan læse mere om Ricoh på deres webside

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

SignService fejrer 30 års jubilæum og kommer med nyhed på Myvendo fair

SignService fra Hedensted er underleverandør til den grafiske branche. Her bliver der produceret storformatprint, skåret folie og andre produkter, som virksomheder indenfor den grafiske branche arbejder med.

SignService har i år 30 års jubilæum og afholder den 29. april reception i den forbindelse. Men allerede på promotionmessen Myvendo fair, der afholdes den 9.-10. marts i Odense Congres Center, kan du opleve produkter fra SignService.

Her vil firmaet komme med deres MOBILE LIGHTBOX. Det er en transportabel dobbeltsidet lyskasse, der er superlet at samle uden brug af værktøj blot ved at klikke og skubbe det sammen så har du et færdigt resultat.

Som navnet siger så er det en lysboks, og der bruges LED lys, som er integreret i aluprofilerne.

Mobile Lightbox er oplagt til messe og andre produktpræsentationer, hvor man vil fremhæve et produkt.

Hidtil har der skulle være en stikkontakt i nærheden, men på Myvendo Fair kommer SignService med en frisk nyhed. Her vil du komme til at opleve Mobile Lightbox med batteri, så du kan tage lightboxen med dig overalt.

Du kan læse mere om SignService på deres webside og på Myvendo fair finder du SignService på stand 5000

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Så er det i morgen det går løs

Så er dagen kommet i morgen, hvor skandinavinsk største promotionmesse åbner i Odense Cengress Center.

Her vil der være 110 stande med udstillere fra 8 lande, som gerne vil vise dig hvad de kan tilbyde. Heraf er der også 10 leverandører til skiltebranchen, som vil vise dig hvad de kan tilbyde. 

SkilteBranchen.dk har de sidste par uger skrevet om leverandørerne til skiltebranchen der udstiller. 

Mange forudbestilte billetter

Ole Larsen, som står bag promotionmessen Myvendofair, fortæller til PromotionBranchen.dk, at der er i år rigtig mange som har været tidlig ude og sikkert sig en billet til promotionmessen. Desuden forventes det at der kommer også mange som bestiller billetter i dag og i morgen til morgen. 

Messen ligger lige i smørhullet af Danmark

Messens geografiske placering kan næsten ikke blive mere centralt i Danmark. 

Afstanden fra København til Odense er kun 165km, Fra Aarhus til Odense er der kun 187km, fra Skagen til Odense er der 362km og fra Tønder er der kun 156km.

I morgen, onsdag d. 9. marts går det løs – Her åbner messen kl. 9:00 og alle glæder sig til at møde dig og dine kolleger.
 
Husk der er gratis parkering lige udenfor indgangen, og hvis du ikke har bestilt din billet, kan det stadig nås, ligesom du kan registrere dig på messekontoret i indgang nord.
Så, nu er det bare med at få startet bilen og komme afsted….
 
 

Mød SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk på stand c-4018 

 
SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk deltager også på messen. Du finder os på stand c-4018. Så kom gerne forbi. 
 
På messen kan du tegne en gratis profil på SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk. Det koster kun din emailadresse. 
 
Du har også mulighed for at tegne den store profil-pakke, som vi også gerne vil fortælle dig om på standen.

Reklame Folie Danmark deltager også på Myvendo Fair

En af de seneste tilmeldte udstillere på promotionmessen, hvor også flere leverandører til skiltebranchen og den grafiske branche deltager, er grossistvirksomheden ReklameFolie Danmark fra Svendborg. 

SkilteBranchen.dk har talt med salgschef Capser Poulsen fra ReklameFolie Danmark, og han fortæller at de glæder sig til at deltage på Myvendo Fair promotionmessen, samt at hilse på mange af deres skiltekunder på messen.

Hvad RFD tager med, kunne han ikke røbe i telefonen, men det er noget spændende vi gerne vil præsentere for vores kunder fortæller Casper, og fortæller at de står på stand 5403.

Så hvis du vil se de spændende produkter, så tag en tur forbi messen den 9. eller 10. marts 2022, hvor over 110 udstillere står klar til at vise dig deres produkter. 

Har du endnu ikke bestilt dine billetter til Myvendo fair kan du gøre det via dette link.

Få uger til spændende Myvendofaor messe i Odense

 

 

Sponseret artikel. Men udarbejdet som selvstændigt redaktionel arbejd efter PromotionBranchens minifest

Få uger til spændende messe i Odense        

Den 09.-10. marts 2022 afholdes der igen fagmessen Myvendo fair i Odense Congress Center, hvor der denne gang er 107 udstillere og flere er på vej.

Selvom det kun er 8 måneder siden at sidste messe blev afholdt i august, så er der mange spændende nyheder på vej til messen og flere nye udstillere som ikke var med i august. Sidste gang blev messen udsat fra oprindelig som den ligger fast i marts måned til august 2021 grundet coronarestriktionerne.

Denne gang kan messen så afholdes uden disse restriktioner.

Leverandører til skiltebranchen deltager også blandt udstillerne

På den kommende promotionmesse, kan gæsterne også møde flere leverandører til skiltebranchen, som gerne vil vise hvad de kan tilbyde.

SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk deltager også, hvor vi er at finde på stand 4018. Her vil du også kunne møde en fra Macrodot, som vil stå klar til at fortælle om deres produkter og mon ikke de har en overraskelse med til de gæster som kommer ind og hører om dette.

Udover SkilteBranchen.dk vil du også kunne opleve leverandører fra EWJ, RICOH, MACRODOT, ABCmix, SIGNSERVICE og NORDSIGN.

Herudover så er der eksempelvis SKOVTEX, STORM mm der arbejder med tekstiltrykmaskiner, så der er mange muligheder for nye kontakter til dem der arbejder indenfor dette område, eller hvor de kan besøge deres leverandører på de enkelte stande.

Nye tiltag på messen

Et af de spændende nyheder som Myvendo fair 22 kommer med hedder UNDER THE CHRISTMAS TREE. Her vil messens gæster kunne opleve julegaveidéer fra 32 udstillere på messen.

Rigtigt mange slutkunder begynder først at tænke på jul når sommerferien er overstået om hvad de skal give til ansatte og deres kunder.

Med UNDER THE CHRISTMAS TREE, der er Myvendo fairs nye trendzone, så gæster på messen se hvilke muligheder forhandlerne har til deres julesalg, valggaveshops eller in-house julemesser.

Showpoint er stadig med på Myvendo fair 22

Det populære område, der kombinerer gratis kaffe i kaffebaren og nyheder på reolerne er også med på denne udstilling. Mens man tager en kop kaffe i kaffebaren så kan man nappe en lille rundtur blandt de 40 reoler, der er fyldt med nyheder og spændende produkter.

Når man har fået sin kaffe, så er der mulighed for at gå forbi TAKEAWAY SAMPLES, hvor foreløbig 27 udstillere har fyldt hver deres kurv med gratis prøver til dig.

Du kan allerede nu sikker dig en billet til MyVendoFair 22 ved at bestille den her på nedenstående banner.

 

abcMIX fokuserer på nem LEDløsning til butikker messer mm

 

Gør det lysende klart, skriver abcMIX om deres innovative nyhed, hvor man kan kombinere høj fleksibilitet og maksimal synlighed. Selv i klar oplyste lokaler kan disse skilte ses.

Med prisen i den lave ende, så er det en ideel løsning til supermarkeder, retailbranchen, messer, showrooms, konferencer, wayfinding og alle andre steder, hvor der er behov for at sætte permanente eller skiftende budskaber i fokus.

Nemt at skifte tekst

abcMIX har flere forskellige størrelser og modeller som kan sættes sammen så det er kun fantasien og flexibiliteten som giver grænsen for hvad man vil vise.

Thomas Vellier fra abcMIX fortæller til SkilteBranchen.dk, at det er nemt for slutkunderne at kunne sammensætte deres budskaber. De forskellige bogstaver sættes sammen via magneter, der leder strømmen videre til næste del og kræver kun en enkelte stik for at lyse. Han fortæller videre, at kunderne tit supplerer op med ekstra bogstaver så de nemt kan variere deres budskaber til deres kunder.

Alle bogstaver i det danske alfabet kan leveres ligesom der er mulighed for specialtegn og visse figurer.

Er du interesseret i at blive forhandler, så kan du få en snak med abcMIX på deres stand

Du kan læse mere om ABC MIX på deres webside samt møde dem på stand 5903 på Myvendo fair messen.

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Snart kan skiltefolket igen mødes til en stor fagmesse.

Den 9.-10. marts 2022 afholdes Myvendo Fair i Odense Congress Center, hvor over 106 stande fremviser promotion og skilteprodukter.

En af disse er EWJ fra Vejle, som kommer med storformatprinter ”vi har forskellige maskiner med” fortæller Lena Jacobsen fra EWJ til SkilteBranchen.dk. Gæster på messen vil kunne opleve storformatprinter hvor der kan printes effekter, og en maskine hvor der er vertical cutter på også.

Ligeledes vil gæster kunne se en lille printer som er egnet til produktion af lille promotionartikler.

Lena Jacobsen fortæller, at de glæder sig til at hilse på mange skiltefolk, som er velkommen til at komme ind og se og høre om maskinerne

Du kan møde folkene fra EWJ på stand 5601

Myvendofair har udstillere fra Danmark samt Polen, Tyskland, Sverige, Holland, Storbritanien og Portugal, som alle fremviser spændende produkter indenfor promotion og skilteområdet.

På messen vil du i år kunne opleve det nye juleområde UNDER THE CHRISTMAS TREE, som er fyldt op med julegaveideer, hvor 32 udstillere viser jeres bedste ideer til firmajulegaver.

Du kan sikker dig en billet til messen ved at klikke her

 

Sign & Print messen bliver udskudt til efteråret

AGI, som står bag Sign & Print messen har netop meldt ud at årets messe udskydes til efteråret. 

Oprindeligt skulle messen havde været afholdt den 18.-19. maj men bliver nu udskydt til den 14.-15. september 2022. 

Ifølge SkilteBranchen.dks oplysninger skyldes det at flere af udstillerne har haft svært ved at nå at få gjort klar til de store stande det drejer sig om og samtidig ligger FESPA ugen efter i Berlin.

Derfor har arrangørne bag messen i samråd med udstillerne besluttet at udskyde messen til efteråret.

AGI oplyser, at det er stadig det samme set-up for messen og indhold som tidligere gæsterne vil kunne opleve, hvor man vil kunne netværke med kollegaer fra skilte og den grafiske branche. 

Foto: Sign og printmessen

NORDSIGN viser deres lightbox frem på Myvendo Fair

Promotionmessen Myvendo Fair, som afholdes i Odense Congres Center den 09.-10. marts har flere skilteleverandører blandt de 106 udstillere som står klar med at fortælle om deres produkter.

En af disse er Nordsign, som leverer til den grafiske branche, og som producer storformat i flere teknikker, der kombineres med dansk arv og polsk produktionsenergi, hvor firmaet har eget produktionsanlæg i Polen.

Et af de produkter som Nordsign tilbyder er Lightbox, som er let at opsætte ved hjælp af et nemt kliksystem. Lightboxen har integreret LED lys.

Systemet står på de indbyggede fødder, og det er to bannere som hæftes på listerne så der er budskaber på begge sider at rammen.

På messen kan du se og høre mere om Nordsigns Lightbox på stand 4703

Du kan læse mere om Nordsign på deres webside

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

2 måneder til årets danske promotionmesse bliver afholdt

Årskiftet har lige været der, og så er der allerde kun to måneder til at årets danske promotionmesse Myvendo Fair6 bliver afholdt den 9.-10. marts 2022. Ligesom de andre år bliver det også afholdt i Odense Congres Center, hvor allerede en hel del udstillingere er ved at gøre klar til at møde publikum igen.

Ole Larsen, der står bag Myvendo Fair, fortæller til PromotionBranchen, at det allerede nu er muligt at bestille billetter til årets fagmesse. 

Messen henvender sig til alle som arbejder professionelt med reklame, promotionprodukter, skilte, tekstiltryk og broderi. 

Du kan finde tilmeldingsside ved at trykke her

Follow Us

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search