Andre nyheder

Wrappere støtter Australien

 

Australien har massive ødelæggelser fra brandene som har hævet det sidste år, og dette ønskede Justin Pate fra Wrap Institute at gøre noget for at hjælpe med at støtte det australske samfund.

I samarbejde med Michael Althoff fra tyske Yellotools samt Dallas Fowler fra Digitalefxwraps Louisville i USA har Justin Pate skabt et limiteret udgave af en 5 skrabersæt, som er sat til salg rundt om i verden.

Dette eksklusive sæt er kun fremstillet i 100 sæt af disse brugerdefinerede skabersæt, som ikke vil blive fremstillet i yderligere eksemplarer. Som Justin Pate oplyser i et opslag ”Når de er væk, er de væk”. Sættene koster $ 100 inklusiv forsendelse.

”Når vi har solgt hver eneste sæt, vil Mark Canavan sammen med graphicartmart, den førende distributør i Australien, donerer pengene til australske velgørenhedsorganisationer. Hold øje med vores sociale kanaler, da vi annoncerer, hvordan dine penge gjorde en forskel. På vegne af Yellotools, Dallas Fowler, Grafisk Art Mart og teamet på The Wrap Institute håber vi, at du kan hjælpe det australske samfund med denne velgørenhed.” slutter Justin Pate i et opslag på Facebook.

Du kan læse mere om de eksklusive sæt på dette link 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search