Andre nyheder

Nu med tilgængelighedsmenu

EU har tidligere vedtaget et direktiv om webtilgængelighed, som gælder for offentlige websider, men hvor også andre aktørers websider bør gennemgås for tilgængelighed og have en tilgængelighedserklæring. Dette har SkilteBranchen.dk nu som du her kan læse mere om.

Webtilgængelighedsdirektivet fra EU indeholder nogle anbefalinger og kriterier for hvordan en webside bør være tilgængelig for personer med handicap. I Danmark er der ifølge det tidligere SocialForskningInstitut ca 1. million danskere i en af de 7 forskellige slags handicap der blev opgjort i denne undersøgelse.

Vi har i et stykke tid adgangforalle appen tilknyttet SkilteBranchen.dk, der er især for de ca 300.000 ordblinde og læsesvage danskere. Men nu er vi gået videre med tilgængeligheden, idet vi også har fået installeret en ny app, som gør at døve, blinde mm har mulighed for at benytte SkilteBranchen.dk, fortæller indehaver af SkilteBranchen.dk Søren Malchow til webportalen. Det er indehaverens firma HandicapVenlig.dk, der er en del af Luba.dk - rådgivende skiltefirma, som har stået for installationen her på SkilteBranchen.dk 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search