Andre nyheder

Substantial bliver til INKISH

INKISH er et internationalt anerkendt medie. Vi har kunder i Japan, Kina, Indien, Mellemøsten, Europe og USA og vi får flere og flere seere, MEN. Vi er fra Danmark og vi anerkender vores ophav. Det fortæller Morten B Reitoft, i en udsendt meddelelse fra selskabet. 

"At være et international medie handler ikke om at lave film fra hele verden på engelsk, men i stadigt større omfang om at være en del af den lokale grafiske branche. Vi har i godt et år arbejdet med en partnerplan, som er ved at blive rullet ud i disse dage og vi får partnere i mange lande, så vi netop kan blive en del af det lokale grafiske miljø også. " fortsætter han.

Lokale film skal naturligvis være på det lokale sprog, og henviser til de forskellige LIVE interview mediet lavede på Sign, Print & Pack 2019 i Odense, i samarbejde med Print og Medier.

Som en del af denne strategi, har Morten Reitoft, der er redaktør og CEO på INKISH også besluttet at ændre det juridiske navn fra Substantial Aps til INKISH Aps. Det hedder firmaet faktisk allerede, men INKISH er binavnet. Nu bliver INKISH hovednavnet.

"Vi har også besluttet ikke at sælge tryksager mere - så fra 1/1 er vi INKISH og fokuserer på INKISH og på software (herunder OnPrintShop). Vi glæder os til at lave flere film i og fra Danmark. Men vi glæder os også til at få danske virksomheder på verdenskortet igennem en række services, som vi introducerer snarest." slutter redaktøren på INKISH af med at fortælle i den udsendte meddelelse. 

FAKTA: INKISH.tv er et af de mest anerkendte medier i den grafiske branche globalt, og for at styrke indholdet på lokal sprog er de igang med at implementere en partnerstrategi, som snart annonceres.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search