Andre nyheder

Lidt om udviklingen af de nye piktogrammer

"Ambitionsniveauet var fra starten i top med fokus på bla. de mange teknologiske fremskridt der var sket siden 1987, men også på den europæiske ISO standard, som ville have været alternativet, hvis ikke vi havde gået i gang med opdateringen." fortæller Claus til SkilteBranchen.dk

Mange brancher har været med inde over, bla. CPH, DSB, Dansk Blindesamfund, Movia med mere og har været med til hver i sær at sætte Deres præg på ønskede ændringer, og således ser vi at det gamle fut tog er opdateret til et mere tidssvarende. "Men selvfølgeligt også fokus på Paskontrol, og adgangskontrol i øvrigt da her er sket rigtigt meget siden 1987" pointerer Claus om arbejdet i udvalget som han har været formand for.

"En lille sjov ting var vores gamle hundesymbol, er blevet opdateret med en længere hale, da det jo er forbudt at kupere haler på hunde i dag, og så har der jo været skrevet en del rundt omkring angående Selfiestang/fotografering forbudt, som er udarbejdet ud fra et ønske fra flere offentligt steder, bla. er forbudt på de fleste museer." fortsætter udvalgsformanden med at fortælle om deres arbejde.

Det har på alle måder været et utroligt spændende med også et udfordrende job, at udvikle og til tider fortælle en hel historie med blot et simpelt billede.

Men det betydre på ingen måde at arbejdet hermed er afsluttet, vi har trukket en streg i sandet, men er godt klar over at der er mange flere emner at kaste sig over, så mon ikke vi inden for en kort årrække atter vil udvikle og opdatere standarden, slutter Claus sin fortælling om tilblivelsen af de nye piktogrammer.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search