/
Uncategorised

Tilgængelighedserklæring

  • at vi løbende arbejder på at gøre mere og mere denne webside tilgængelig som det er muligt.
  • at de funktioner, der tilbydes for at forbedre sidens tilgængelighed
  • at du kan give feedback, hvis du har spørgsmål eller andet til os

Tilgang til tilgængelighed

Denne webside tilstræber sig at overholde de vedtagne krav der er formuleret i WCAG 2.1. Disse kriterier kan du læse mere om på World Wide Web Consortium Web Accesibility - også benævnt WCAG WAI - den nuværende version er 2.1 guidelines. 

Egenskaber for tilgængelighed

Skærmlæserfunktion: Vi har sørget for at samtlige sider på SkilteBranchen.dk kan oplæses via appen Adgangforalle.dk

Tastaturadgang: Vi har indbygget så links "gå til top" sørger for at der er direkte adgang til topnavigationsmenuen med sidens hovedmenupunkter.

Alternativ tekst til billeder: Hvor det er muligt vil der blive vist passende alternavtiv tekst til de tilhørende billeder

Overskriftselementer: Der er brugt HTML overskriftselementer til at repræsentere sidestruktur, så det understøtter de hjælpeteknologer, så sidenavigation fra overskrift til overskrift.

Linktekst: Alle links er så vidt det er muligt logiske, og vises med blå skriftfarve som markering og ved oplæsningsfunktionen.

Farvekontrast: Så vidt det har været muligt så har vi valgt farvekombinationer til tekst og baggrund, som sikker at kontrasten er tilstrækkelig og letlæselig også set i forhold til de angivne guidelinies til konstraster.

Spørgsmål og feeback: Skulle du opleve problemer med adgang til information på HandicapVenlig.dk eller hvis du vil give os feedback, så er du velkommen til at kontakte os på redaktion@SkilteBranchen.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Denne tilgængelighedserklæring er sket den 15. november 2019

Social & newsletter

Search