Nyt om personer

Nye udfordringer søges i syd og sønderjylland
For et par dage siden opslog Claes Helming et opslag på SkilteBranchens netværksgruppe om at han søger nye udfordringer.

Til SkilteBranchen.dk fortæller Claes "Min medindehaver Klaus og jeg har besluttet at gå hver til sit med udgangen af juni måned 2019. Klaus fortsætter som ene indehaver, mens jeg endnu ikke har besluttet, hvad der herefter skal ske."

Delingen af virksomheden sker i alt fordragelighed og begge parter er afklaret med
situationen.

"Selvstændig søger nye udfordringer.Som selvstændig gennem de sidste 12 år, er det nu på tide at søge nye udfordringer, så hvis der er nogen i det syd og sønderjysk er nogen der kan bruge en gammel ræv i faget, så sig endelig til."

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Claes fortsætter "Vi startede virksomheden i 2007, på det tidspunkt som et offset trykkeri. Vi opdagede dog hurtigt at der ikke var nogen fremtid i dette, hvorefter vi besluttede, at ændre virksomheds konceptet til en ren digital forretning. Dette har gjort at vi har klaret os gennem krisen med gode resultater.

Jeg håber på at kunne forsætte inden for branchen gerne med ledelse eller måske
med salg, produktspecialist inden for storformat hardware, men jeg står pt. uden en klarlagt fremtid. Dog håber jeg selvfølgelig at der byder sig arbejde inden for branchen."

Du kan kontakte Claes Helming på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 21809040 for yderligere. 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search