Nyt fra leverandører

DGSHAPE annoncerer lancering af LD-300 Next Generation Laser Dekoratør

Ifølge Hiroshi Oe, Global Product Manager til 3D-produkter på DGSHAPE, ”LD-300 er den næste generation af DGSHAPE laser dekoratør teknologi. Det er større og mere robust platform kan producere alle de tidligere anvendelser af den revolutionære LD-80 laser dekoratør, samtidig tilføjer evnen til folie dekoration på store emner. Vi er også meget stolte af at kunne meddele, at LD-300 kan printe direkte på naturlig læder!”

LD-300 Laser Dekoratør går ud over folie dekoration på blød plast til at omfatte større tredimensionelle elementer og direkte prægning på naturlæder. Det unikke design af LD-300 giver mulighed for unikke personalisering af små eller store genstande uden at ofre kvaliteten. Arbejdsområdet af LD-300 er ca. 305 mm x 230mm og kan rumme objekter op til 50 mm i tykkelse. Sengen kan fjernes for endnu større emner op til 200 mm, såsom håndtasker og produktets emballage. LD-300 kan producere fantastisk grafik og skarp tekst ved hjælp af medfølgende METAZAStudio softwaren.


Sikker, ren og intuitiv betjening for en række produktionsmiljøer

Oe fortsætter. ”LD-300 er et klasse 1 laserprodukt. Det afskærmede frontdækslet, og fuldstændig lukket ramme er perfekte til detailmiljøer hvor sikkerheden er en primære bekymring. I modsætning til lasergravering teknologier, der har tendens til at brænde overfladen af læder under bearbejdning, LD-300 kræver ingen ventilation og efterlader ingen rester under udsmykning proces. Opsætningen er enkel og intuitiv, med nemme at bruge software funktioner til komplet kontrol af udsmykningen arbejdsgang.” udtaler Roland DG i en udsendt pressemeddelelse.

LD-300 vil blive frigivet i udvalgte markeder: Japan og Australien i begyndelsen af december, er USA og Europa i 1. kvartal af 2020. Bred frigivelse forventes i 2. kvartal af 2020.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search