SunChemical har varslet prisstigninger på 4-6 % på alle deres UV blæk i Europa. 

Årsagen ifølge deres webside skyldes, at statslige initiativer rettet mod miljøbeskyttelse, at flere leverandører har enten standset eller reduceret deres produktion således at der er mindre lagre nu, ligesom der har været produktionsstop. 

Til firmaets webside udtaler Felipe Mellado, Chief Marketing Officer og bestyrelsesmedlem, Sun Chemical "Mens Sun Chemical arbejder hårdt for at sikre forsyningen og afbøde manglen på fotoinitiatorer ved at kvalificere nye kvaliteter og udvikle nye kilder, er de høje niveauer af råvareomkostninger hidtil usete og er blevet videregivet til blækfabrikanter. Det har været svært at kompensere for de stigende råomkostninger på vores energihærdbare blæk, og det har desværre tvunget os til at overføre nogle af disse omkostninger til vores kunder."

More about: | |

I dag og i morgen afholder folieleverandøren Papyrus i Vejle to dage med wrapping kursus i samarbejde med Arlon 

Begge dage er fuldt booket, og SkilteBranchen.dk er med

På dagen er der rigtig god teorigennemgang om folier blandt andet om hvor lang tid skal der gå før solvent print kan lamineres vs latex print kan lamineres 

I løbet af dagen er der også hands on prøver med Arlon SLX og IllumiNITe

Avery Denison, der ejer MacTac, har netop meddelt at de kommer med 16 nye farverreferencer der er inspireret af Mondrians palette i deres MacTac9800Pro serie. Af de 16 vil der være 4 High-Tack klæbemiddel i både mat og glans kvaliteter, samt 2 bubble-free kvaliteter.

Yderligere oplysninger er endnu ikke udsendt fra MacTac. 

Hos Vikiallo, der forhandler MacTac i Danmark, oplyser Steen Thomsen at man endnu ikke har en dato for hvornår de nye farver og HighTach folier når Danmark 

 

More about: | |

Annonceret indhold

Underleverandøren til den grafiske branche Macrodot i Varde fortæller, at de kan tilbyde miljøcertifiret bannere. Det er egentlig ikke nogen nyhed, fortæller indehaver Sean J Holm til SkilteBranchen.dk, da vi har haft det et langt stykke tid, men vi vil gerne gøre opmærksom på dette overfor vores kunder. 

De fleste af Macrodots stofbannere er Økotex 100 certificerede

“STeP by OEKO-TEX® (Sustainable Textile Production) er et certificeringssystem for produktion af tekstiler og tekstillignende materialer.  Dette betyder at det er en transparent og pålidelig certificering af bæredygtig produktion, som er under løbende udvikling. 

For at kunne få Økotek 100 certificationen så bygger på det en omfattende analyse af alle relevante områder - kemikaliestyring, håndtering af miljøbelastning, miljøledelse, arbejdsmiljø og - sikkerhed, social ansvarlighed (CSR) samt kvalitetsstyring. Samtidig kræver det at der sker en certificering for produktionsfaciliteter i alle forarbejdningstrin fra fiberproduktion, spinderier, væverier, strikkerier, farverier, trykkerier, efterbehandling som fx coating samt systuer eller anden forarbejdning til færdige varer.

Kunderne er blevet mere miljøbeviste i deres tænkegang og handlinger

Med en miljøcertificering så kan vores kunder også gå ud med en helstøbt miljøprofil, fortæller Sean J. Holm videre. For et er hvad siger kunderne på banneret, noget andet er hvad gør de så i virkeligheden. Her er derfor mulighed for Macrodots kunder, at de kan gå ud til slutbrugeren og fortælle om denne sammenhæng. 

Macrodot har lige nu 7 bannertyper som er certificeret i polyester og satin. 

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Macrodot eller skriv en mail direkte til Sean på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search

Send mig gerne SkilteBranchen's nyhedsmail
SkilteBranchen skriver om branchen i Danmark og i udlandet. Med vores nyhedsmail får du artikler fra ind og udland, nyheder om events og andre brancherelateret historier

 

reCAPTCHA: Please set your Site and Secret key in the configuration page.