Messer og events

World Wrap Masters kommer nu til Japan for første gang

For første gang finder World Wrap Masters Japan 2019 sted den 22. - 24. november i Nagoya, Japan.

Det fortæller FESPA i en udsendt pressemeddelelse. Til den første world wrap masters Japan er der 22 deltagere som har meldt sig til at deltage med at wrappe på en japansk bil. Det er en Toyota Yaris som de skal fremvise deres færdigheder på. 

Fespa oplyser, at deltagerne skal igennem de nærmest faste punkter i wrap konkurrencerne med at indpakke en sidedør, som deltagerne får 20 minutter til at gøre. Desuden kommer de andre kendte med indpakning af forende og bagende af bilen. 

I løbet af finalen har finalisterne 90 minutter på at indpakke en frontskærm og hoveddør med dørhåndtag.

Sponsorer

World Wrap Masters Japan 2019 vil have i alt 10 sponsorer og inkluderer:

Platinum sponsor: Mimaki

Gold sponsorer: Hexis og Lintec

Silver sponsorer: Nakamura og ORAFOL

Bronze sponsorer: Design Lab, LEISTER, Boom Craft, NITIE, MAXDECAL

Dommere

Konkurrencen bedømmes af 4 velkendte branchefolk inklusive specialdommer, Jim Miller fra USA og ejer af Miller Decals , mesterdommer Tadashi Kariya fra Japan, der er præsident for Design Lab Inc og JCWA og dømmer Koji Yamaguchi og Fuhito Kurihara. Koji Yamaguchi er direktør hos JCWA og en certificeret træner hos Avery Dennison, og Fuhito Kurihara er ejer af GENESIS i Yokohama og er en Avery Dennison Certified Wrap Trainer. 

World Wrap Masters Final 2020

Vinderen af denne konkurrence vil kvalificere sig til at konkurrere i verden Wrap Masters Final 2020 fra 24. - 27. marts på IFEMA messen. Vinderen slås sammen med regionale og nationale vindere af andre World Wrap Masters-konkurrencer.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search