Promotion

Miljøgrønne produkter på MyVendo messe

Omkring 1000 personer lagde vejen fordi MyVendo messen, hvor mange forskellige promotion produkter blev præsenteret af de 127 firmaer som udstillede på messen,

Blandt andet Macrodot fremviste et helt nyt lysskilt, der er nemt at håndtere så alle uden kendskab til hvordan de skal samle et messeskilt kan gøre dette. Desuden fremviste Christel og Sean fra Macrodot et nyt smart messedisk der meget enkelt kan hæves til at blive en messedisk med indbygget lys i.

Miljøprodukter er in

Mange af de 127 udstillede havde taget produkter med som var helt miljørigtigt. Det er både indenfor tasker og dunke, som bruges i promotionsammenhæng. En af disse var hollanske Recycle Bags, som fremstiller nye tasker af 3 plastflasker, og dermed giver de brugte plastflasker et nyt liv og en renere verden.

Shiva kom med det der ligner plastdunke, men er fremstillet af sukkerrør i stedet for og kan derfor bruges som et alternativ overfor firmaer, der ønsker et grønnere profil når de uddeler reklamedunke til deres kunder. 

Poser behøver ikke nødvendig at være af plastik blev det også fremvist på messen, idet de fremstiller deres poser / tasker af papir som kan genbruges. 

Kuglepenne i flere kvaliteter

På messen var der indtil flere udstillere som præsenterede kuglepenne både i lowend og highend niveauet. Her var også det grønne tænkt ind i produktionen. Et par firmaer fremstiller kuglepenne baseret på sukkerrør, men en enkelt var gået videre og også havde tænkt transport ind i det økologiske niveau og har en kuglepen hvor det er kartoffelstivelse penne er lavet af i stedet for sukkerrør som ikke produceres i europa. 

Keyhanger i 3D format

Mr Lanyard kom på udstillingen med en keyhanger hvor tryk er fremstillet så det ligner 3D niveau. Repræsentanten fra Mr Lanvard fortalte overfor SkilteBranchen.dk, at man fremstiller det ved at påfører mange lag så man opnår 3D effekten.

Naturligvis var der også noget til den søde tand fra Bolschekonen, som kan fremstille søde sager til promotionformål.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search