SwissQprint udfordrer alle deres brugere til at vise hvad de har lavet af spændende produkter, hvor de har udnyttet de features som SwissQprinteren har.

Alle der indsender eksempler inden den 01. oktober 19 deltager i konkurrencen, hvor hovedpræmien er en rejse for to til SwissQprint fabrikken i Kriessern, Schweiz med to overnatninger og alt betalt. Turen indeholder også rundvisning på fabrikken og en guidet udflugt i området ved fabrikken.

En jury hos producenten træffer den endelige afgørelse, og vinderen offentliggøres i januar 2020. 

Vil du læse mere om denne challenge så har Nizeequipment mere om dette på deres webside.

 

Fespa har udpeget endnu en ny Wrold Wrap Master dommer, der vil forsøge at øge viden om den rette forståelse og færdighederne til indpakning

Antalis afholder Onyx seminar den 24. januar i Vejle og den 25. januar i Valby.

Mød op til et par inspirerende timer hvor du vil blive opdateret på det nyeste inden for RIP software verdenen, skriver Antalis på deres webside. Leverandøren får besøg af en Onyx ekspert, som fortæller om de seneste opdateringer indenfor RIP .

Du har også mulighed for at komme på bilindpakningsworkshop, hvor du kan få finpudset din wrappingteknik. På workshoppen vil Antalis' kompetente medarbejder Henrrik Valentin guide dig gennem teknikker til bilindpakning, og ikke mindst de muligheder Avery Folier til bilindpakning giver.

Samtidig er foråret ved at nærme sig og så er det tid til solfilm igen. Her har Antalis et kursus i at sælge solfilmløsninger.

Vil du vide mere så kontakt en fra Antalis

Instruktør fra folieproducenten MacTac var på besøg i Kolding, hvor deres ChromeFolie blev demonstreret for de fremmødte på kursus

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search